CreaCorrect

Wie is CreaCorrect?

Graag willen wij ons even aan u voorstellen. CreaCorrect is een jonge onderneming die is begonnen door Jesper van Meijel een creatieveling met een grote hobby, namelijk Reclame. Ik kan wel zeggen dat het inmiddels een uit de hand gelopen hobby is geworden en is uigegroeid tot een volwaardig bedrijf. Omdat CreaCorrect een jong bedrijf is worden we ook vaak benaderd door andere bedrijven. U kunt hier denken aan Startende Ondernemers maar ook Drukkerijen die geinteresseerd zijn in een samenwerking.

Veel ondernemingen die graag bekender zouden willen worden voor het publiek, hebben vaak wel de inspiratie, toch schieten ze vaak tekort bij de uitwerking. Meestal komt dit door tijdsgebrek of het ontbreken van een goed doordacht concept.

Om deze reden stelt CreaCorrect zich ter beschikking om begeleiding te bieden in ontwerp, uitbreiding en reclamecampagnes. De voornaamste passie is gelegen in het feit dat alle leden van CreaCorrect ook zelf, na voltooiing, de vruchten van het harde werk kunnen waarnemen. Het hele team van CreaCorrect heeft dan ook de motivatie om de best mogelijke kwaliteit aan de klant te leveren.

Inmiddels zijn er wat contacten gelegd in de reclame wereld waardoor CreaCorrect voor u een mooie prijs kan aanbieden. CreaCorrect staat er om bekend dat het een bedrijf is dat graag zijn grenzen verlegd naar een hoger niveau. Zo kunnen wij er ook voor zorgen dat wij een ontwerp kunnen afleveren waarvan u staat te kijken.

Zoekt u een unieke creatie voor het design van uw webpagina?
Verwacht u een gemotiveerd team, dat enkel de beste kwaliteit leveren wil?
Misschien hebt u een volledig nieuwe website nodig (eventueel voor uw onderneming) of u wenst een aanpassing van uw huidige website?

Het zou kunnen dat u uw website actueel wil houden, maar u de tijd er niet voor vind. Wenst u dan een ervaren en betrouwbaar persoon om uw website regelmatig te updaten? Of zou u graag hebben dat de klanten u makkelijker kunnen vinden op het net?

Benieuwd wat CreaCorrect voor u kan betkenen?

CreaCorrect is u graag telefonisch van dienst.
Telefonisch zijn we bereikbaar via het nummer 06 - 811 422 15.
Ook kunt u contact nemen via, info@creacorrect.nl of ons Contactformulier

Quote of The Month