CreaCorrect

Tech Tips van David Pogue.

David Pogue heeft een presentatie gehouden en hierin 10 simpele Tech Tips gegeven voor Computer, Web, Smartphone en Camera gebruikers. Waarschijnlijk weet je veel van deze tips al, of heb je ze al eens voorbij zien komen maar gebruik je ze gewoon niet.David Pogue werkt voor de New York Times en is Tech-Correspondent voor CBS News. Daarnaast is hij een van de mensen die de meeste ‘how-to’ boeken verkoopt. Een van de meest bekende boeken van hem zijn de ‘For Dummies’ boeken.

Welke telefoon wil kies je bij je nieuwe abonnement? Welke software moet je kopen? Omdat in korte tijd veel gadgets op de markt zijn gekomen heeft David Pogue besloten om alle mogelijkheden van de nieuwste gadgets te gaan onderzoeken. Zijn doel is om zo min mogelijk de Klantenservice te hoeven bellen voor iets waar je 5 minuten voor in de wacht staat. Dit alles wil hij bereiken door op een grappige manier presentatie’s te geven, want volgens onderzoek is gebleken dat mensen het dan beter in zich opnemen.

Bekijk hier zijn filmpje.


Awards

In 2004 sleepte Pogue zijn eerste prijs naar binnen, nameliijk de Business Emmy. Deze won hij voor 2 verhalen over Google en Spam in het CBS News Sunday Morning. Pogue kreeg de prijs voor het nemen van Complexe Technologische Beslissingen.

In 2008 kon zijn geluk niet op en won hij de Award waar hij jaren voor heeft gevochten namelijk: de Society of Business Editors and Writers Best in Business Journalism award voor zijn New York Times video: “The iPhone Challenge: Keep it Quiet.”

In 2009 won hij 2 Webby Awards. Dit was voor zijn serie video’s in New York Times, hiervoor won hij de Best Reality/Variety Host and Technology Award.

Mocht je na dit artikel nog geïnteresseerd zijn in David Pogue dan kun je hier zijn website bekijken.

Quote of The Month